NIEUWS

De coach voor zorgprofessionals

27 oktober 2022

Hanneke ter Beek

Mijn naam is Hanneke ter Beek, coach voor zorgprofessionals. Naast mijn werk als (team)coach en EMDR therapeut sta ik ook elke week met mijn voeten in de zorgklei. In 1985 ben ik begonnen als A-verpleegkundige. Na verschillende afdelingen waaronder CCU en SEH werk ik nu alweer ruim 18 jaar als ambulanceverpleegkundige. Omdat ik leren en ontwikkelen leuk vind heb ik naast verschillende nevenfuncties op de ambulance ‘toegepaste psychologie’ en ‘learning en development in organisations’ gestudeerd. Dit bij elkaar maakt een leuke combinatie om te kunnen bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals en aan teamopbouw. Mocht ik iets voor jou of voor jouw team kunnen betekenen bel me dan gerust om daar eens over te sparren.

Je kunt me benaderen voor:

 • Personal coaching
 • Support on the job
 • Vragen rond praktijkbegeleiding
 • Intervisiecoaching/training
 • Vragen rond beroepsgerelateerd trauma
 • Trainingen met als thema: communicatie, intervisie, collegiale ondersteuning
 • Teambuilding
 • Opleidingsgerelateerde vragen of behoefte om daarover te sparren
 • Advies bij ‘moeilijke’ gesprekken

Ik ben te bereiken op telefoon: 06-41133183 en voor meer informatie: www.mindandmorecoaching.nl

Coach voor zorgprofessionals

Recent nieuws

 • DeZorgBV over de professionele werkhouding

  11 april 2024

 • Anti-discriminatie beleid voor medewerkers van DeZorgBV

  11 april 2024

 • Dutch Medical Group en De Zorg BV gaan uit elkaar per 1 oktober 2023

  12 oktober 2023