Werken in de zorg

Het invullen van tijdelijke tekorten en ad-hoc uitval bij onze opdrachtgevers vraagt om flexibiliteit. Als medewerker ben jij daarin een belangrijke succesfactor. Onze mensen hebben plezier in hun werk, stellen zich flexibel op en zijn bereid tot dat stapje extra. Zo is de klant verzekerd van continuïteit en waarborgen wij samen een optimale zorg voor de patiënt. Als professional mag jij ook flexibiliteit van DEZORGBV verwachten. Wij bieden jou volop vrijheid om je werk in te vullen zoals jij dat wilt.  Je bepaalt bij ons zelf je vrije dagen, je werkbelasting, je functie of een combinatie van functies. Wil je extra uren draaien om het daarna rustiger aan te doen? Veranderen van werkplek? Bij DEZORGBV kan het allemaal. Doordat wij met jou meedenken en jij met ons, bereiken we samen de beste resultaten. Wij helpen je bij het werken in de zorg!

Sollicitatieformulier

Recente vacatures in de zorg

 • Verpleegkundige

  Directiesecretaresse

  Ben jij een ervaren directiesecretaresse en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ambulancezorg Groningen is op zoek naar een ervaren directiesecretaresse die secretariële en administratieve ondersteuning kan bieden aan de Raad van Bestuur. Jij bent het aanspreekpunt van en voor de Raad van Bestuur en beheert de agenda en beoordeelt het werk op urgentie en prioriteert hierin de werkzaamheden.

 • Verpleegkundige

  Verpleegkundige Dagbehandeling

  Wij zijn op zoek naar een ervaren verpleegkundige voor de dagbehandeling in het ziekenhuis in Alkmaar. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verlenen van essentiële zorg aan patiënten op onze afdeling. De patiënten waarvoor je zorg draagt, zijn over het algemeen chronisch ziek en verblijven 2 tot 4 uur per behandeling.

 • Verpleegkundige die het hartritme beluisterd van een knuffelbeer

  Basis Arts

  Ben jij een basisarts of huisarts in opleiding en op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle functie? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

  Wij zoeken een arts seksuele gezondheid (SG) die ons team per 1 juli a.s. komt versterken. Het betreft een structurele functie van 16 uur per week, met de mogelijkheid om het aantal uren in overleg uit te breiden. De rol kan als interim worden ingevuld.

Gecertificeerd personeel in de zorg

DEZORGBV waarborgt kwalitatief goed personeel. Dat houdt natuurlijk in dat wij scherp toezien op bekwaamheidsverklaringen, VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), diploma’s, rijbewijzen, inentingen, BIG registraties en specifieke diploma’s met relevante bij-en nascholingen.
Logo ABU
Logo SCI
Logo NEN
Logo Stichting Normering Arbeid

Voor ieder type medewerker, vast-oproep-zzp geldt dat deze pas door ons kan worden ingezet bij een volledig portfolio. Oproepkrachten dienen jaarlijks bewijs van genoten scholingen te overleggen. Wanneer een bekwaamheidsverklaring verloopt, dient deze opnieuw te worden aangeleverd.

Onze medisch manager (lid van de NVMMA) bekijkt alle portfolio’s alsmede ons scholingsbeleid. DEZORGBV voldoet aan alle keurmerken en heeft met succes de audit SNA en ABU doorlopen.

Wat zeggen onze medewerkers?

Anne Huijer

“Bij DeZorgBV staat de werknemer centraal; ze zijn heel betrokken met hun personeel en er zijn korte lijntjes binnen het bedrijf. Door te werken op verschillende werkplekken doe je veel ervaring op en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander groot voordeel van het werken als uitzendkracht is je vrijheid. Ik zou iedereen DeZorgBV aanraden. ”

Anne Huijer, SEH-verpleegkundige

Zo werken wij in de zorg

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Betrokken

Bij DEZORGBV willen we een verwachting overtreffen, net een stapje  extra doen, een emotie oproepen, de  klik maken. Met onze zakenrelaties en onze medewerkers. Gewoon doen, niet over de top. Het gevoel dat je niet werkt voor een baas maar mét elkaar. Dat is waar DEZORGBV oprecht trots op durft te zijn.

Positief

Wij zijn mensen met een mening, want wij weten waarover wij praten. Wij zijn onszelf. Dat voelt goed. Het familiegevoel is onze kracht, omdat wij het samen beter weten dan alleen. Wij spreken waardering uit en geven opbouwende feedback. Dat zien wij als een goede manier om te kunnen groeien. Positief denken en doen is ons motto!

Vakbekwaam

Bij DEZORGBV staan gedreven, vakbekwame krachten klaar om met passie de allerbeste zorg te verlenen. Voor ziekenhuizen, ambulancediensten en andere zorginstellingen regelen wij snel en adequaat de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plek. Alles draait om de zorg voor de patiënt, daarom is continuïteit in de zorg ons doel.

Flexibel

Bij DEZORGBV kun je bouwen aan een carrière op maat, maar ook up-to-date blijven door jezelf te ontwikkelen. Wil je af en toe wisselen van werkplek of kies je voor een combinatie van functies? Via onze handige app bepaal je zelf gemakkelijk je rooster. Wij denken graag met jou mee. Daarnaast kan iedereen altijd rekenen op onze flexibiliteit.

Uitzend- en detacheringsbureau in de zorg

Ons geheim is onze bedrijfscultuur. Wij zijn begonnen als twee professionals met dezelfde ambitie, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend en klantgericht.