Over ons

Wij zijn een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg. Ons geheim is onze bedrijfscultuur. Wij zijn begonnen als twee professionals met dezelfde ambitie, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend en klantgericht. We helpen je met werken in de zorg en het vinden van de juiste zorgprofessionals.

Sluit je aan

Wij zorgen voor een passende oplossing bij de zoektocht tussen opdrachtgevers en specialisten binnen de zorg.

  • Met de plannings-app heb je overzicht in openstaande diensten en regie over je werktijden;

  • Wij dragen bij aan je ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen het vakgebied;

  • Bij ons verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten;

Marcello Torrisi

Algemeen directeur

“Zelfstandige professionals doen vaak een stapje extra”

Marcello heeft zelf ruime ervaring als ambulanceverpleegkundige. Een menselijke en flexibele organisatie is volgens Marcello het fundament om mensen een aantrekkelijke en uitdagende carrière in de zorg te bieden. Hij geeft zijn medewerkers dan ook graag persoonlijke aandacht en streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die met DEZORGBV te maken heeft. Dat betekent respect voor elkaars mogelijkheden en onmogelijk- heden, maar bovenal is DEZORGBV een organisatie waar een goede zorgprofessional zich thuis zal voelen.

Ron van Boven

Commercieel directeur

“Voor elke opdrachtgever de juiste oplossing en voor elke professional hun droombaan”

Ron heeft een energieke creatieve geest, die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Vanuit een van zijn eerste commerciële banen is het idee ontstaan om iets te gaan doen in de arbeidsbemiddeling en is bij in de wereld van de zorgdetachering terechtgekomen. Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte ‘Werkgeluk-deskundige’ met een flexibel netwerk van zorgprofessionals. Voor elke opdrachtgever de juiste oplossing en voor elke professional hun droombaan.

Helma Torrisi - Smits

Chief Happiness Officer

“Iedereen net dat stukje extra aandacht”

Helma vervult op het kantoor van DEZORGBV de rol van CHO (Chief Happiness Officer). De naam zegt het al, Helma zorgt voor het werkgeluk van medewerkers. Dit uit zich in de vorm van een bloemetje, kaartje, belletje, zowel zakelijk als privé, in lief en leed. Iedereen net dat stukje extra aandacht. Het creëren van een fijne werkplek waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn. Naast haar werk als ambulance verpleegkundige bij de AA is ze ook de BOT-medewerker voor het team van DEZORGBV, begeleidt ze het ziekteverzuim en houdt ze zich bezig met social media.

Annabelle Haanstra

Planner

“Zoekt naar oplossingen voor werknemer en werkgever”

Annabelle is onze planner. Een super enthousiaste meid met heel veel ervaring op het gebied van plannen. Een bekend gezicht van menig ambulancemedewerker en inmiddels ook van veel andere zorgmedewerkers. Ze houdt van korte lijntjes, is heel laagdrempelig te vinden en zoekt naar oplossingen voor werknemer en werkgever. Met veel enthousiasme lost ze een acuut probleem of vraag voor de lange termijn op. We zijn dan ook erg blij dat we Annabelle gestrikt hebben in ons ZorgBV net.

Wat zeggen onze medewerkers?

Anne Huijer

“Bij DeZorgBV staat de werknemer centraal; ze zijn heel betrokken met hun personeel en er zijn korte lijntjes binnen het bedrijf. Door te werken op verschillende werkplekken doe je veel ervaring op en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander groot voordeel van het werken als uitzendkracht is je vrijheid. Ik zou iedereen DeZorgBV aanraden. ”

Anne Huijer, SEH-verpleegkundige
Chris Mes

Chris Mes

Rust in vrede

Zo werken wij in de zorg

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Betrokken

Bij DEZORGBV willen we een verwachting overtreffen, net een stapje  extra doen, een emotie oproepen, de  klik maken. Met onze zakenrelaties en onze medewerkers. Gewoon doen, niet over de top. Het gevoel dat je niet werkt voor een baas maar mét elkaar. Dat is waar DEZORGBV oprecht trots op durft te zijn.

Positief

Wij zijn mensen met een mening, want wij weten waarover wij praten. Wij zijn onszelf. Dat voelt goed. Het familiegevoel is onze kracht, omdat wij het samen beter weten dan alleen. Wij spreken waardering uit en geven opbouwende feedback. Dat zien wij als een goede manier om te kunnen groeien. Positief denken en doen is ons motto!

Vakbekwaam

Bij DEZORGBV staan gedreven, vakbekwame krachten klaar om met passie de allerbeste zorg te verlenen. Voor ziekenhuizen, ambulancediensten en andere zorginstellingen regelen wij snel en adequaat de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plek. Alles draait om de zorg voor de patiënt, daarom is continuïteit in de zorg ons doel.

Flexibel

Bij DEZORGBV kun je bouwen aan een carrière op maat, maar ook up-to-date blijven door jezelf te ontwikkelen. Wil je af en toe wisselen van werkplek of kies je voor een combinatie van functies? Via onze handige app bepaal je zelf gemakkelijk je rooster. Wij denken graag met jou mee. Daarnaast kan iedereen altijd rekenen op onze flexibiliteit.