Detacheringsbureau zorg

Het runnen van een zorginstelling kan soms een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het vinden van geschikt personeel. Een detacheringsbureau in de zorg kan u helpen bij het vinden van gekwalificeerde zorgprofessionals die aan uw eisen voldoen.

Een detacheringsbureau in de zorg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ervaren zorgprofessionals die direct bij u kunnen worden ingezet. Het detacheringsbureau beschikt over een uitgebreid netwerk van zorgprofessionals, waardoor het vinden van de juiste persoon voor uw vacature snel en effectief kan gebeuren.

Sluit je aan

Wij zorgen voor een passende oplossing bij de zoektocht tussen opdrachtgevers en specialisten binnen de zorg.

  • Met de plannings-app heb je overzicht in openstaande diensten en regie over je werktijden;

  • Wij dragen bij aan je ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen het vakgebied;

  • Bij ons verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten;

Flexibiliteit

Een detacheringsbureau in de zorg biedt ook flexibiliteit. U kunt op elk moment extra personeel inschakelen als u te maken krijgt met drukke periodes, ziekte of verlof. Het detacheringsbureau zorgt ervoor dat u altijd over voldoende gekwalificeerd personeel beschikt om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Kennis en ervaring in de zorgsector

Een ander voordeel van het werken met een detacheringsbureau in de zorg is dat zij beschikken over veel kennis en ervaring in de zorgsector. Zij kunnen u adviseren over het vinden van geschikte kandidaten en u helpen bij het opstellen van vacatures en het voeren van sollicitatiegesprekken. Bovendien dragen zij de verantwoordelijkheid voor de werving en selectie van geschikte kandidaten, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse werkzaamheden.

Als u ervoor kiest om samen te werken met een detacheringsbureau in de zorg, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner met ervaring in de zorgsector. Kijk naar de certificeringen en referenties van het detacheringsbureau en zorg ervoor dat zij voldoen aan de kwaliteitseisen die nodig zijn voor het leveren van hoogwaardige zorgprofessionals.

Kortom, een detacheringsbureau in de zorg kan u helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel en biedt flexibiliteit en expertise in de zorgsector. Door zorgvuldig te selecteren en samen te werken met een betrouwbare partner, kunt u ervoor zorgen dat uw zorginstelling altijd over de juiste mensen beschikt om goede zorg te verlenen.

Wat zeggen onze medewerkers?

Anne Huijer

“Bij DeZorgBV staat de werknemer centraal; ze zijn heel betrokken met hun personeel en er zijn korte lijntjes binnen het bedrijf. Door te werken op verschillende werkplekken doe je veel ervaring op en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander groot voordeel van het werken als uitzendkracht is je vrijheid. Ik zou iedereen DeZorgBV aanraden. ”

Anne Huijer, SEH-verpleegkundige

Zo werken wij in de zorg

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Betrokken

Bij DEZORGBV willen we een verwachting overtreffen, net een stapje  extra doen, een emotie oproepen, de  klik maken. Met onze zakenrelaties en onze medewerkers. Gewoon doen, niet over de top. Het gevoel dat je niet werkt voor een baas maar mét elkaar. Dat is waar DEZORGBV oprecht trots op durft te zijn.

Positief

Wij zijn mensen met een mening, want wij weten waarover wij praten. Wij zijn onszelf. Dat voelt goed. Het familiegevoel is onze kracht, omdat wij het samen beter weten dan alleen. Wij spreken waardering uit en geven opbouwende feedback. Dat zien wij als een goede manier om te kunnen groeien. Positief denken en doen is ons motto!

Vakbekwaam

Bij DEZORGBV staan gedreven, vakbekwame krachten klaar om met passie de allerbeste zorg te verlenen. Voor ziekenhuizen, ambulancediensten en andere zorginstellingen regelen wij snel en adequaat de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plek. Alles draait om de zorg voor de patiënt, daarom is continuïteit in de zorg ons doel.

Flexibel

Bij DEZORGBV kun je bouwen aan een carrière op maat, maar ook up-to-date blijven door jezelf te ontwikkelen. Wil je af en toe wisselen van werkplek of kies je voor een combinatie van functies? Via onze handige app bepaal je zelf gemakkelijk je rooster. Wij denken graag met jou mee. Daarnaast kan iedereen altijd rekenen op onze flexibiliteit.

Uitzend- en detacheringsbureau in de zorg

Ons geheim is onze bedrijfscultuur. Wij zijn begonnen als twee professionals met dezelfde ambitie, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend en klantgericht.