Uitzendbureau zorg

Als u een zorginstelling runt, dan weet u hoe belangrijk het is om gekwalificeerd personeel in dienst te hebben. Echter kan het vinden van geschikt personeel een uitdaging zijn. Gelukkig kunt u altijd terecht bij een uitzendbureau in de zorg om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures.

Een uitzendbureau zorg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van zorgprofessionals. Ze hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten die op zoek zijn naar werk in de zorgsector. Hierdoor kunnen ze snel en effectief de juiste persoon voor uw vacature vinden.

Sluit je aan

Wij zorgen voor een passende oplossing bij de zoektocht tussen opdrachtgevers en specialisten binnen de zorg.

  • Met de plannings-app heb je overzicht in openstaande diensten en regie over je werktijden;

  • Wij dragen bij aan je ontwikkeling en het up-to-date blijven binnen het vakgebied;

  • Bij ons verdien je meer dan het gemiddelde van cao-ziekenhuizen en cao-ambulancediensten;

Flexibiliteit

Het werken met een uitzendbureau in de zorg biedt ook flexibiliteit. Als u bijvoorbeeld tijdelijk extra personeel nodig heeft voor drukke periodes of vervanging bij ziekte of verlof, dan kunt u gebruik maken van de diensten van een uitzendbureau. Zo kunt u snel inspelen op veranderingen in uw personeelsbehoefte en uw zorginstelling draaiende houden.

Kennis en ervaring in de zorg

Een ander voordeel van het werken met een uitzendbureau in de zorg is dat ze beschikken over veel kennis en ervaring in de zorgsector. Ze begrijpen wat er nodig is om goede zorg te verlenen en kunnen u adviseren over het vinden van geschikte kandidaten. Ze kunnen u ook helpen bij het opstellen van vacatures en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Als u een uitzendbureau kiest, is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de dienstverlening. Zoek naar een uitzendbureau zorg dat gespecialiseerd is in de zorgsector en beschikt over de juiste certificeringen. Kijk ook naar de ervaring en reputatie van het uitzendbureau en vraag om referenties.

Kortom, een uitzendbureau in de zorg kan u helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel en biedt flexibiliteit en expertise in de zorgsector. Door zorgvuldig te selecteren en samen te werken met een betrouwbare partner, kunt u ervoor zorgen dat uw zorginstelling altijd over de juiste mensen beschikt om goede zorg te verlenen.

Wat zeggen onze medewerkers?

Anne Huijer

“Bij DeZorgBV staat de werknemer centraal; ze zijn heel betrokken met hun personeel en er zijn korte lijntjes binnen het bedrijf. Door te werken op verschillende werkplekken doe je veel ervaring op en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander groot voordeel van het werken als uitzendkracht is je vrijheid. Ik zou iedereen DeZorgBV aanraden. ”

Anne Huijer, SEH-verpleegkundige

Zo werken wij in de zorg

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Betrokken

Bij DEZORGBV willen we een verwachting overtreffen, net een stapje  extra doen, een emotie oproepen, de  klik maken. Met onze zakenrelaties en onze medewerkers. Gewoon doen, niet over de top. Het gevoel dat je niet werkt voor een baas maar mét elkaar. Dat is waar DEZORGBV oprecht trots op durft te zijn.

Positief

Wij zijn mensen met een mening, want wij weten waarover wij praten. Wij zijn onszelf. Dat voelt goed. Het familiegevoel is onze kracht, omdat wij het samen beter weten dan alleen. Wij spreken waardering uit en geven opbouwende feedback. Dat zien wij als een goede manier om te kunnen groeien. Positief denken en doen is ons motto!

Vakbekwaam

Bij DEZORGBV staan gedreven, vakbekwame krachten klaar om met passie de allerbeste zorg te verlenen. Voor ziekenhuizen, ambulancediensten en andere zorginstellingen regelen wij snel en adequaat de juiste persoon op de juiste tijd op de juiste plek. Alles draait om de zorg voor de patiënt, daarom is continuïteit in de zorg ons doel.

Flexibel

Bij DEZORGBV kun je bouwen aan een carrière op maat, maar ook up-to-date blijven door jezelf te ontwikkelen. Wil je af en toe wisselen van werkplek of kies je voor een combinatie van functies? Via onze handige app bepaal je zelf gemakkelijk je rooster. Wij denken graag met jou mee. Daarnaast kan iedereen altijd rekenen op onze flexibiliteit.

Uitzend- en detacheringsbureau in de zorg

Ons geheim is onze bedrijfscultuur. Wij zijn begonnen als twee professionals met dezelfde ambitie, behulpzaam, zelfkritisch, vooruitdenkend en klantgericht.